1. Assoc. Cat. Enginyeria Sense Fronteres a Girona

El Grup de Girona d’ESF (2002) forma part de l’Associació Catalana d’Enginyeria Sense Fronteres (1992), la qual té un llarg recorregut en l’àmbit de la cooperació internacional al desenvolupament. ESF  i, en aquest cas, el grup de Girona tenen la ferma convicció que la cooperació i la solidaritat no és un procés que s’acaba en els països amb baixos IDH (Índex Desenvolupament Humà), sinó que va molt més enllà i és necessària una reciprocitat entre els actors participants a la cooperació al desenvolupament.

A partir d’aquestes experiències apreses al Sud i de les eines desenvolupades al Nord, es vol aprofundir en la reflexió i debat respecte del paradigma actual, denunciant les desigualtats Nord-Sud existents i de les quals les societats del Nord en som els principals culpables.

Estudiants, docents i professionals de tots els sectors tenen cabuda a l’entitat, com més diversos siguem més plurals seran els projectes i les activitats que realitzem.

ENTRA, CONSULTA I COMENTA EL BLOG! SEGUR QUE HI TROBARÀS QUELCOM D’INTERESSANT!

I si encara no ens coneixes… fes un clic i mira el video promocional!!!

Comentaris
  1. Xavier ha dit:

    Hola ESF-Girona! Us escric perquè des del Bloc Ciutat de Girona estic promovent una sèrie d’articles sobre les entitats solidàries gironines, i crec que podria ser interessant fer-vos arribar una entrevista per publicar sobre la vostra tasca.

    Perdoneu que us escrigui per aquí però no he trobat cap correu vostre.

    Atentament,

    Xavier

Deixa un comentari