ESF: Practica l’Off. Menys consum energètic, més drets humans.

Posted: 4 Mai 2011 in Activitats, Esdeveniments

Presentació de la Campanya:

“Practica l’Off. Menys consum energètic, més drets humans”

  • La campanya té com a objectiu donar a conèixer la possibilitat que tenim els ciutadans de reduir la pressió que s’exerceix sobre els recursos naturals amb les nostres opcions diàries com a consumidors, pel que fa a la mobilitat.
  • L’iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, la Universitat de Girona i l’Escola Politècnica Superior.

El proper 7 de maig es farà l’acte de presentació de la campanya “Practica l’Off. Menys consum energètic, més drets humans”, organitzat per l’Associació Catalana d’Enginyeria Sense Fronteres i l’Oficina Verda de la Universitat de Girona.

Aquesta campanya fa èmfasi en com l’enorme dependència que els països del Nord tenim sobre els recursos energètics situats als països empobrits repercuteix directa i indirectament en la negació dels drets de moltes poblacions, així com en la generació de conflictes socioambientals, la deconstrucció dels Estats de Dret i fins i tot en l’aparició d’escenaris bèl·lics a escala internacional. Així mateix, ens recorda la importància de la utilització del transport públic com a alternativa solidària amb les poblacions del Sud, informant sobre la problemàtica existent ocasionada, en part, pel nostre consum energètic desmesurat.

També depèn de tu: agafa la bici, el transport públic, comparteix cotxe, tria el tren davant l’avió i estalvia desplaçaments innecessaris!

T’hi esperem !!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s